Jun 20

Vikend kulture u Vrnjačkoj Banji 28-30.06.2018.


Vikend kulture koji u okviru proslave velikog jubileja od 28. do 30. juna organizuje Turistička organizacija Vrnjačke Banje obiluje pre svega koncertima kakvih do sada nije bilo u Vrnjačkoj Banji.
Na Vidovdan, 28. juna na Letnjoj pozornici od 21h održaće se koncert čuvenog Simfonijskog orkestra RTS-a, pod vođstvom dirigenta Bojana Suđića. Ovim koncertom upravo se i otvara sezona na Letnjoj pozornici koja nosi naziv po poznatom srpskom glumcu Danilu Bati Stojkoviću.
Dan kasnije, tačnije 29. Juna, na istom mestu u 21h koncert koji sledi je Vojni orkestar "Stanislav Binički" čiji je dirigent Vojkan Borisavljević. U okviru ovog koncerta nastupaće i primadona beogradske opere, Jasmina Trumbetaš, kao i pevač Dušan Svilar.
Poslednji dan juna rezervisan je za paradu Vojnog orkestra iz Niša koji je svojevremeno svojim "Maršom na Drinu" osvojio publiku u Moskvi. Parada će se održati u subotu, 30. juna od 12h do 14h kod Paviljona u parku.
S obzirom da je Vikend kulture poklon svim posetiocima i meštanima Vrnjačke Banje povodom jubileja od 150 godina bavljenja turizmom, ulaz na sve ove događaje je besplatan.

Autor:
administrator
El. pošta Štampa PDF
~ Kontakt informacije ~

(C) 2017 Turistička Organizacija Vrnjačka Banja