Jun 17

Prezentovanje turističkih proizvoda i potencijala Srbije francuskom turističkom tržištuPosle uspešno realizovane velike međunarodne konferencije u Beogradu, 20. aprila 2018 godine , na temu: ,,Prezentovanje turističkih proizvoda i potencijala Srbije francuskom turističkom tržištu” kojoj je prisustvovao značajan broj uticajnih francuskih tur-operatera i predstavnika francuskih eminentnih medija, Udruženje ,,Ja volim Francusku”, Turistička organizacija ,,Vrnjacka banja ” i Udruženje banja srbije - gospodin Vladan Vešković, nastavljaju sa promocijom Srbije na trzištu Francuske.

Ujedno, to je bio, nakon punih 27 godina, povratak francuskih tur-operatera Srbiji i njenoj turističkoj ponudi, proistekloj upravo zbog velikog interesa francuskih turista ka našoj zemlji, koja se manifestuje preko najpoznatijih francuskih agencija specijalizovanih ne samo za individualne turističke ponude, već i grupna putovanja.

Slađana Novaković je glavni inicijator obnove međunarodne turističke saradnje između naše dve zemlje

Ponovno uspostavljanje snažne turističke saradnje, prema rečima Slađane Novaković, predsednice Udruženja “Ja volim Francusku”, nesumljivo utiču na sveukupno poboljšanje odnosa dve zemlje, uključujući ne samo turistički i kulturni segment, već i ekonomske bilateralne odnose.

Po završenoj konferenciji, Udruženje “ Ja volim Francusku” , na osnovu sprovedenih istraživanja zaključuje da su preferencije francuskih turista u Srbiji , izmedju ostalog –i upoznavanje sa spa i wellnes potencijalima

Tim povodom, a u skladu sa kompletnom revitalizacijom turističke saradnje, Udruženje ,,Ja volim Francusku “organizuje posetu pet francuskih najeminentnijih turistickih spa i wellnes medija Srbiji. Pa je samim tim ovo prvi projekat internacionalne važnosti koji ce se u Srbiji realizovati posle epidemije virusom Covid 19, I to iz domena turizma

Ovim pokrecemo agresivnu kampanju kako bi se ojačalo srpsko turističko tržište,

Francuski medijski predstavnici u pratnji francuske produkcijske kuce GLM Communications ce u Vrnjačkoj Banji boraviti 26 i 27 juna, i tom prilikom će se u hotelu Fontana organizovati konferencija za medije kojoj će pored Predsednice Udruženja « Ja volim Francusku », gospodje Sladjane Novaković, prisustvovati Predsednik Opštine, predstavnici lokalne samouprave, Turistička organizacija Vrnjačke banje, Udruženje banja srbije - gospodin Vladan Vešković i druge uvažene zvanice.

Promocijom Vrnjačke Banje kao najpoželjnije Spa i Wellnes destinacije Srbije francuskom turističkom tržištu, turističku ponudu Vrnjačke Banje ćemo na najefikasniji način (pisanjem o srpskim turističkim destinacijama u najčitanijim štampanim medijima), promovisati na tržištu Francuske.

Ovaj cilj je direktno povezan sa ciljevima Strategije razvoja turizma Srbije 2016-2025 koji se odnose na povećanje broja dolazaka i noćenja stranih turista i povećanje deviznog priliva od turizma.Autor:
administrator
El. pošta Štampa PDF
~ Kontakt informacije ~

(C) 2020 Turistička Organizacija Vrnjačka Banja