Mar 14

Solaris - Resort


Solaris Resort je nov i moderno opremljen objekat u turističkoj ponudi Vrnjačke Banje, lociran u neposrednoj blizini banjske promenade. Ambijent odiše prijatnošću i umetničkim šarmom koji goste neće ostaviti ravnodušnim. Ponudu Resort-a čine komforni apartmani i porodične sobe, restoran sa letnjom terasom, aperitiv bar, kafe bilijar bar, sala za seminare, sopstveni parking prostor, besplatan Wi-Fi Internet, suvenir shop.
Boravak gostiju upotpunjuju sportsko-rekreativni sadržaji sa otvorenim i zatvorenim bazenom, relax zonom, fitnes i ekskluzivnim Wellness centrom.
Kompleks Resort-a će biti upotpunjen novom kongresnom salom kapaciteta od 250 mesta, dečijim kutkom i još jednim otvorenim bazenom sa sadržajima za najmlađe, koji su u fazi izgradnje.
U jedinstvenom Wellness centru obilje sadržaja i stručno osoblje omogućavaju gostima da provedu opuštajuće trenutke. Osećaj telesnog i duhovnog balansa pružaju jacuzzi hidromasažna kada, slana pećina, parno kupatilo, ruska banja, finska sauna, kaldarijum i tepidarijum, fish i spa tretmani, prostorije za masažu, voćni bar, body boost kapsula (terapija LED svetlošću).
Gostima je na raspolaganju i zatvoreni bazen sa morskom vodom temperature 29ºC gde kupanje uz osećaj potpune relaksacije ima delotvorni uticaj na zdravlje čitavog organizma. Radno vreme Wellness centra je od 10 do 21h.
U letnjem periodu omiljeno mesto gostiju je otvoreni bazen sa vodenim barom. Doživljaj letnje idile povećavaju tropski suncobrani i palme, veliki izbor pića i koktela, VIP relax baldahini za “sunčanje u hladu” kao i programi animacije za goste i muzičkim igrama takmičenja na vodi. Solaris Resort je idealno mesto za odmor, relaksaciju i opuštanje.
Ljubazno, profesionalno i uslužno osoblje pruža uslugu merenu najvišim svetskim standardima.

Solaris - Resort
Adresa: Cerska 10
Tel. +381 36 426 500

web: www.solarisresort.comAutor:
administrator
El. pošta Štampa PDF
~ Kontakt informacije ~

(C) 2017 Turistička Organizacija Vrnjačka Banja