Feb 07

Kamp vodenih sportova 15.07-12.08.2017.


U subotu, 4. februara, sa početkom u 13 časova, u PRESS Sali Sportske hale „ Vlade Divac“ u Vrnjačkoj Banji, održana je konferencija za medije povodom najave kampa vodenih sportova „ Number ONE“. Kamp će biti održan u julu i avgustu 2017. godine, u Vrnjačkoj Banji u organizaciji agencije Wind Sport i opštine Vrnjačka Banja.

Medijima su se na konferenciji obratili pomoćnik predsednika opštine Vrnjačka Banja, Dušan Stevanović, direktor Wind Sport-a, Nikola Rađen i direktor Sportskog centra Vrnjačka Banja, Dušan Radović.

Pomoćnik predsednika opštine g. Stevanović izjavio je da mu je velika čast što su g. Rađen i njegova ekipa odlučila da se kamp održi u Vrnjačkoj Banji. „Vi ste naši prvi gosti što se vaterpola tiče, jako je bitno što će 500,600,700 dece doći i što će kamp da bude održan u našem mestu i da ćemo se mi kao domaćini maksimalno potruditi da obezbedimo uslove za vas i vaše goste, jer nam je velika čast da imamo goste kakve ste najavili, kompletna naša reprezantacija. Za Vrnjačku Banju je jako bitno što se kamp odigrava kod nas i što će mladi ljudi videti prednosti i turističku stranu naše Vrnjačke Banje.

Glavni kordinator kampa Nikola Rađen istakao je da se sportski turizam seli u Vrnjačku Banju i da se na obostrano zadovoljstvo organizuje kamp vodenih sportova na leto. Kamp obuhvata tri sporta u jednom, vaterpolo, plivanje i sinhorono plivanje. „Pozivam sve roditelje i decu da se pridruže i da deca plivaju sa šampionima. Pored vrhunskih trenera, kordinatora, celodnevne medicinske nege, imaćemo i goste kampa, moje saigrače, takođe klijente Wind Sport-a. Biće gosti Vrnjačke Banje i Number ONE kampa, a deca će imati priliku da se druže sa njima, da plivaki sa njima, treniraju sa njima i da jednog dana imaju priliku da postanu šampioni.To je ideja ovog kampa. Približiti sport deci i naučiti ih pravim vrednostima. Sve informacije o kampu možete naći na našem sajtu www.numberone.rs “.
Direktor Sportskog centra Vrnjačka Banja Dušan Radović naglasio je da Opština Vrnjačka Banja otvara ruke prema sportu i sportistima i da postoje tri projekta koja se realizuju u 2017. godini, a jedan od njih je Nacionalni vaterpolo centar. Bazeni koji su bili u Areni su implementirani u Banji. Sve te projekte je premijer najavio u svojoj završnoj konferenciji.

“Number one“ je kamp vodenih sportova za decu uzrasta od 07-16 godina koji će se održati u periodu od 15.07-12.08.2017. u četiri smene u trajanju od nedelju dana. Kamp će biti organizovan uz podršku onih koji su broj jedan u ovim sportovima. Pored Dejana Savića, najboljeg svetskog trenera, gosti kampa će biti i naši osvajači zlatnih medalja, naši olimpijci: Filip Filipović, Sava Ranđelović, Duško Pijetlović, Gojko Pijetlović, Bane Mitrović, Miloš Ćuk, Milan Aleksić i mnogi drugi.

Činjenice i podaci:
www.numberone.rs
www.windsport.rs
Telefon: +381(0) 11 2630054
E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ; Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli


Autor:
administrator
El. pošta Štampa PDF
~ Kontakt informacije ~

(C) 2017 Turistička Organizacija Vrnjačka Banja